7. august 2006

Jeg har knækket koden...

Al begyndelse er svær.... men så svært er det heller ikke.... efter 3. gang at have været total rød i hovedet, efter og under en løbe tur..... så har jeg endelig knækket koden til, hvordan man løber uden at miste vejret..... altså i så'n cirka 4 min. ad gangen. ... det gælder jo bare om ikke at løbe for hurtigt til at starte med. Altså hvor svært kan det være !!!
Ja, jeg hører jo så åbentbart til dem der skal have det ind med industrigrydeskeer!!, for jeg har prøvet de sidste 20 år.. altså med pauser (laaaange pauser) indimellem, men har aldrig ku' hit u' a'et.... men så ligepludselig, så er den der....FEDT - og det er jo sjovt til lige med.

Resten af familien - på nær Charlotte - er også med... det er dog kun Karoline der er lige så standhaftig som hendes mor, men det er jo også os, der har mest brug for det... fnis.. så vi løber en tur op og ned at vores markvej - den er vel ca 700 m i alt (frem og tilbage), og når vi kan løbe den uden gå pauser undervejs (lige nu har vi 5 pauser) så udvider vi løbeområdet til at omfatte vejene omkring os, så er det ikke så pinligt at møde trafikken :-))

På strikkefronten sker der ikke en pind lige nu.... jeg er stadig igang med prinsesvøbet - mangler under 2 sider af den yderste bort. Efter at jeg er startet på arbejde, har jeg overhovedet ikke haft tid til at sætte mig med strikkepindene.... men det kommer snart kan jeg mærke :-))