22. marts 2008

Halsduk billede

Som lovet er her billedet af mine indtil videre 4 mønstre i Halsduk'en - jeg har desværre fundet fejl i de sidste 2 mønstre, så det er om igen. Der er simpelthen for få masker..hmmm gad vide hvem der sad og sov over strikketøjet i går aftes ;-))


Jeg har bestemt at jeg vil sidde resten af dagen og strikke med udsigten her, og intet skal få mig op fra gyngestolen..tihi..

21. marts 2008

Halloooooo.....

..ja ja, den er god nok, jeg er her endnu - og jeg gad vide om der egentlig er nogen der stadig kigger forbi ;-))
Det er jo en vældig laaang sommerferie jeg har holdt..tihi..

Jeg overraskes tit over hvor meget tid det kræver at have en familie, også selv om jeg har haft den i mange år, faktisk er det over 17 år siden den første gang blev udvidet ;-D - men tiden går, og selv om de bedste intentioner er der om at "bare lige" at skrive lidt hver dag er der, så sker der ikke noget...... og min store undren er: "hvordan dælen får alle I andre blogskribenter tid til at skrive/opdatere jeres blogge jævnligt, ja flere jeg kigger på er opdateret næsten dagligt - jeg bliver helt stresset bare ved tanken - ja, jeg ville også gerne men må konstatere, at det når jeg bare ikke. Og så ærger mig over det i perioder, men håber at det bliver bedre engang - eller er det bare en undskyldning? ja, bare jeg vidste det:-)
Men lige nu har jeg en anledning til at blive aktiv igen. Jeg har nemlig tilmeldt mig Webstrik KAL 2008
Jeg har valgt at strikke alle 3 projekter - ja nogen vil det ikke undre ;-))..... men jeg kan altså ikke lade en strikkeopgave gå fra mig..tihi.
Den første opskrift jeg er gået igang med, er et Halstørklæde der sidste år var projekt julekalender hos Slöj o Hantverk i Färila. Jeg har efter lidt start vanskeligheder(jeg har aldrig læst svenske strikkeopskrifter før) fået strikket de første 4 mønstre, og det går meget fint. Garnet jeg har valgt til opgaven er Cashmere Flavour fra Noro i en lækker cherise/lilla/syren + flere andre farver som nu Noro garner er :-). Der kommer billeder i morgen, når det bliver lyst igen.