28. marts 2007

Siden sidst...

Ups!... det er vist længe siden jeg har fået opdateret bloggen her... Det er ikke fordi der er sket så meget så, det er nok derfor ;-))

Jeg har brugt en masse tid på at sidde i sofaen og strikke - og det har været dejligt. Men nu kan jeg også godt mærke, at jeg skal op og gøre noget, og med dette lækre vejr vi har lige nu - er det da udenfor der skal gøres noget.... men inden jeg går ud, så vil jeg lige vise alt det frem, som jeg har fået strikket... og altså: "jeg har en rygrad, som en regnorm" - citatet er hørt af en webstrikker, men kan ikke huske hvem.... men det passer altså også hos mig.
Jeg sagde jo "højt og helligt" at jeg skulle have ALLE mine igangværende projekter færdige inden jeg skulle starte op med noget nyt... men hvad sker der.... suk...
Jeg havde strik in første torsdag i marts, og der havde Hanne et nystrikket sjal med, som jeg blev dybt forelsket i - og jeg var så heldig, at jeg måtte kopiere sjalet, så jeg talte og målte..... og resultatet ser du lige her
Der er brugt 300g Kauni Effekt EQ - og måler 89 cm i højden, og vingefanget er 168 cm, strikket på pind 4 mm, og tror nok, at jeg slog 160m op.

Jeg har dog også fået mindsket min igangværende liste - efter at ha' fået hjælp af de dejlige strikkere, der var mødt op til Strik på Cafeministeriet i Aalborg. Der er reserveret plads hver den 3. mandag i måneden fra 20.00 - 22.00, det kan anbefales. Her i marts måned var vi "kun" 5 strikkere, men flere gange har der været omkring 15 strikkere.
Nå men, da jeg endelig fik forstået opskriften rigtigt, så gik der kun 2 dage mere, så var jakken færdig.
Opskriften er fra filcolana, strikket i Arwetta - og den eneste opskrift, der hverken har et billede eller tegning, så man kan se hvordan den ser ud - MEN det kan man nu - for jeg kunne da ikke lade den udfordring stå tilbage - det var bare at gå i gang :-))

Webstrik 2007 Knitalong - marts
Her er mit bidrag til marts måneds opgave i webstrik2007 knitalong. Jeg har strikket en slåom trøje i str. 3 mdr. Garnet er Clown fra Marks&Kattens, og opskriften har jeg fået af en webstrikker, men har lavet om, så den er strikket i retstrik - bare for at prøve noget andet.
Opskriften har jeg også brugt til denne her, og jeg har også gang i samme opskrift i 2 andre garner og udgaver - kun for at vise, hvor mange forskellige måder man kan strikke den samme opskrift i... men derom senere.

2 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Sådan en slå om trøje er bare så dejlig når man har en baby. Glæder mig til at se flere af slagsen.

Bente sagde ...

Hvor det dog et dejligt sjal, du har strikket, det er lige sådan et jeg kan tænke mig.