30. april 2007

Webstrik 2007 Knitalong - April mm


April måneds opgave var at strikke i babygarn - og opskriften var efter eget valg.
Jeg har valgt at strikke i Merci fra Filcolana - det er et nyt garn, der består af ½ uld og ½ bomuld. det er rigtig lækkert og blødt, og så er det slet ikke dyrt, i forhold til Gepard Garn's CottonWool . Opskriften er også fra Filcolana - Stribet Babybluse.

Det er ikke det vilde jeg får lavet lige for tiden... energien har ikke været der, den er dog på vej opad. Jeg har været oppe ved Inger Lise Riis - en meget dygtig holistisk massør(og meget mere) - og hun har simpelt gjort underværker - for første gang i meeeeeeget lang tid (flere år), har jeg fået gnisten tilbage, og mærker næsten fra dag til dag, hvordan humøret vender tilbage... hende skylder jeg rigtig meget, og er ikke ét sekund i tvivl om at pengene er givet godt ud her - frem for det "etablerede system", der bare vil stikke recepter på lykkepiller ud - som om de hjælper på alt... for ikke at snakke om "jobcenter Rebild", som tror at det hjælper på stress, at jagte ledige/sygemeldte, for at belære dem om pligter og rettigheder.... grrrr..
På strikkefronten har jeg kun fået strikket Japansk Rib i Kauni ES - og er igang med at sy den sammen, så billedet kommer senere. Derefter gik jeg igang med at strikke samme model i HIFA Bomuld - i hvid, for at se forskellen - og fordi jeg synes at opskriften er fed....! Der har jeg fået strikket rygstykket, og er igang med forstykket.... også mere om den senere.

1 kommentar:

Mette G. sagde ...

Hej Lisette!

Dejligt at høre, at det kan lade sig gøre at få hjælp.

Jeg er noget så spændt på at se din Japanske Rib i Kauni. Hvad str. p har du strikket på?

Hilsen
Mette