5. december 2009

Lagergarn

Inspireret af Laila gik jeg i gang med at rydde op og tælle mit lager af strømpegarn.... Ups!! (Kim nu skal du ikke læse med mere ;-)) )
7.500 gram
Lækker strømpegarn i min private lagerbeholdning .... og hvorfor er det så lige at jeg går rundt og fryser om fødderne ;-)) ??


5 kommentarer:

Karen sagde ...

Hold da op det var da til at tage og føle på :)

Lene Sophie sagde ...

Man kan aldrig få for meget strømpegarn !!! Jeg har vel tæt på de 12kg efterhånden og noget af det nænner jeg ikke engang at strikke...

Garnpusheren sagde ...

Lene Sophie, jeg har også et par nøgler imellem, så der bare gramses og kigges på - og som temmelig sikkert aldrig bliver til andet end et nøgle garn :-))
Men jeg tænker også at det er for meget garn - hvorfor gemme SÅ meget garn, der kommer jo nogle farver der er mere spændende lige om snart. Nu går jeg så og tænker at jeg ikke skal købe nyt, for jeg har jo allerede 7,5 kg strømpegarn i forvejen..... mon ikke jeg skal bruge resten af vinteren på at strikke strømper, så jeg kan retfærdiggøre et nyt garn køb ;-) ?

Karin Grøn sagde ...

Det var godt nok noget af et skvat. Jeg tror du skal til at lægge strategi for at få det brugt, så du altid strikker sokker når du f.eks. ser tv eller er ude af huset. God arbejdslyst.

Anja sagde ...

Hold da helt op Lisette.
Det er godt nok meget syntes jeg..
Tror da også at du skal igang med sokker..
God strikkelyst.
Anja