21. juli 2006

Et stemningsbillede ....

Jeg bliver lige nødt til at vise et par stemningsbilleder fra denne lummervarme eftermiddag.... i det meste af landet....
Kim og ungerne er til Open Air i dag.... og hvilket vejr at gøre det i .. Nu har vi haft lummervarme og hedebølge (overdrivelse fremmer som bekendt.... ) de sidste 2 uger, hvor vi har holdt ferie i Øster Hurup, og så lige i dag hvor der er Open Air, skal vi have den regn, som jeg har sukket efter lige siden vi kom herud.


Det er ingen hemmelighed, at jeg KAN altså ikke li' når temperaturen kommer over 22-23 grader, jeg bli'r såååå umulig, og hovedet koger over.
Men jeg synes også at det er synd, at det lige præcis skulle regne når Open Air begyndte.... det eneste go'e ved det er da, at der nok ikke er så mange der dejser om på grund af "rigtig vædske" mangel.

Jeg vil så fortsætte med mine "syslerier" i teltet... jeg er igang med Prinsesjalet til Jannik og Maibrit (det er vores nevø og kæreste). De skal være forældre første gang i september, og Maibrit vil gerne have prinsesvøbet, så det er jeg ved at lave i en lækker æblegrøn farve, strikket i Arwetta. jeg mangler kun at lave yderkanten på 2 sider.

5 kommentarer:

Dorthe J. - Esbjerg sagde ...

Hej Lisette :-)

Dine billeder er bitte små, også når der klikkes på dem, så jeg kan næsten ikke se hvad der er på det første billede...
God fornøjelse med prinsesvøbet, jeg er jo blevet færdig med mit - hi hi, og det blev modtaget med glæde :-)
Forsat god ferie.

Knus fra
Dorthe

Linda sagde ...

Hold da fast det regner hos dig! Hos mig er der stadig lummert og jeg har det som du, gider ikke al den varme...
Glæder mig til at følge din blog!
kh Linda

Anni sagde ...

Jeg bliver helt misundelig, når jeg ser det vejr. Vi havde en smule regn i morges, men ellers har det været åh så varmt - puha. Håber at Open Air koncerten var en succes trods vejret.

Hilsner Anni, Randers

Betina sagde ...

Sejt, du gjorde det......flere tips følger senere, fnis fnis. Som om....
Ja da, du havde da vist ret i det du fortalte på msn i eftermiddags, ikke fordi jeg troede at du overdrev, men vi har stadig ikke fået en dråbe, øv.
Hygge fra Betina

Dorte sagde ...

Tillykke med ny blog !
Jeg blogger selv hos blogspot og synes det fungerer ok, selvom mange oplever at have problemer med det .... og så er det jo gratis !
kh Dorte