26. juli 2006

Kondi.......

Yes jeg gjorde det!! jeg har været ude på min første løbetur :-)) at det i alt kun var 2 min betyder ikke noget, jeg løb!
Jeg har længe været så træt af mig selv og min kondi, men der har ligesom ikke været tid(læs: overskud) til at gøre noget ved det. men så var det lige at jeg kom forbi netties blog, og så var det at jeg fik sparket - tak for det nettie!
Så var det ellers bare ind og hente det start løbeprogram, jeg havde hevet ud af et "iform" blad for 6 år siden, og støve skoene af.... og det tog mig kun 3 dage i tilløb :-))
Men helt ærligt - elegant ser det sku' ikke ud, når 105 kg 41 årig kvinde løber ....... fnis.... så lige nu løber jeg på marken, i skjul af kornet ... desværre nærmer høsten sig, men så må jeg jo løbe om natten!!
På sigt er ønsket at komme af med min 20 kg.

Jeg startede også på nyt arbejde i mandags, som bogholder hos en tømrer i Farsø 25 timer om ugen, det er bare så godt. Hvor er det længe siden, at jeg har været så glad for at møde på arbejde. Der er så go' en atmosfære - det er nyt for mig ;-)) . Så jeg svæver lige nu. . . . .
Det sjove ved det nye arbejde er, at de alle er bidt af en gal løbesko..... så jeg bliver nødt til at holde ud! det kan jo ikke passe, at jeg skal være den eneste der ikke kan løbe der!

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Løb hun så væk ???? Tillykke med dit nye arbejde ! Glæder mig til at følge dit løbeprojekt... Måske vi sku' lave en -20kg-klub ?? Kh Susanne i Silkeborg

Dorthe sagde ...

GODT GÅET Lisette - eller det hedder vel løbet? Du er da for sej :-)

Knus fra
Dorthe