12. februar 2007

Lagt ned af stress....

hmmm! det er ved at være lidt tid siden jeg sidst har været her. Årsagen hedder stress - jeg er sygemeldt, og har været det siden den 1. februar. Der gik jeg tudende hjem fra arbejde, fordi en sur kunde i telefonen, fik bægeret til at løbe over...
Jeg har tabt 6 kilo siden 1. januar - og det ikke med vilje ;-) - ren og skær fordi maven gjorde knuder hver gang jeg fik mad derned... jeg har hele tiden sagt, at der er fordi jeg "har for meget om ørene", men min læge....suk... bliver ved med at påstå, at jeg skal have galdeblæren fjernet - så han har indstillet til operation.... og jeg .... tjae, jeg føler at jeg endnu engang, slår i en dyne - han vil sku' ikke ha' at jeg selv kan stille en diagnose... fnys!! - og så tog han ellers på ferie i 4 uger.

I uge 6 tog vi til Lalandia - turen havde været bestilt siden august - og i løbet af anden dagen dernede, forsvandt mine mavesmerter - ud i den blå luft .... og jeg tog 3 kilo på igen...... og så tænker jeg: "hvad sagde jeg!!!" - galdestenssmerter forsvinder sku' ikke bare fordi man tager på ferie, og ikke tænker på dagligdagens gøremål.

Så nu sidder jeg så hjemme, og glæder mig over at jeg kender min krop bedst!!!! Men er selvfølgelig dybt fortvivlet over at jeg ikke kan gøre mit arbejde færdig - for jeg havde jo håbet at jeg kunne undgå en sygemelding - jeg har nemlig sagt op, fordi jeg kunne mærke at det pres der var deroppe - det var mere end jeg kan holde til - MEN jeg havde ikke regnet med at skulle slutte med en sygemelding.

2 kommentarer:

Laila-H sagde ...

Søde Lisette, du skal først og fremmest lyte til din krop. Vil lægen ikke forstå dig, så skift læge, for du har ret

Dorthe sagde ...

Kære Lisette!
Hvor er det godt at du har lært at lytte til din krops signaler, handle derefter, på trods af manglende opbakning fra din læge.
Du høre nok lige mere fra mig privat :-)
Knus og krammer fra
Dorthe